top of page
ED MUSICA.png
33964651_2233616373332026_8759785374437343232_n.jpg

Iulian Damaschin Cosmin

Professor de Flauta travessera

Naix en 1994 a Romania i als 9 anys es muda a Espanya on tindrà l'oportunitat de cursar estudis musicals. 

Comença el grau elemental de piano i flauta travessera decantant-se finalment per aquesta última, realitzant després el grau professional en el Conservatori Professional de Catarroja amb els professors Joaquin Ortega i Federico Peris Pando.

 

L'any 2021 finalitza els seus estudis superiors de música, obtenint el Grau Superior d'Interpretació en l'especialitat de flauta travessera de la mà de Maria Dolores Tomás i Ángel Marzal.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Magdalena Martínez, Paco Varoch o Salvador Espasa entre altres.

Actualment forma part del Ensemble de Flautes de València, amb el qual ha gravat el disc "Pachamama, Dances of the Earth".

 

És professor de flauta en diverses escoles de música de la Comunitat Valenciana on pot desenvolupar la seua vocació per aquesta professió.

 

"Sempre tracte de millorar com a professor perquè els meus alumnes, a més de que aprenguen a gaudir de la música, estiguen preparats per a tot el que els empare el dia de demà."
 

FB_IMG_1656598570529.jpg

Miquel Madrigal Ruíz

Professor de Trompa

Estudió música en la especialidad de trompa en los conservatorios “JOSÉ ITURBI” de Valencia, obteniendo el título de grado medio y la mención de honor de grado, continuó sus estudios superiores en el Conservatorio Superior de Música de Castellón “SALVADOR SEGUÍ”, donde se graduó con el título superior, obteniendo sobresaliente en el recital final de carrera.

 

Es poseedor del Máster en Enseñanzas Artísticas de Interpretación Musical e Investigación Per-formativas en el Conservatorio Superior de Música de Valencia “JOAQUÍN RODRIGO”. Ha cursado, en formación para alumnos con altas capacidades: intervención en las escuelas de música.


Como docente ha trabajado en diferentes escuelas de música y conservatorios tales como: Escuela de Música Santa Mª del Puig (2005 – 2016), Escuela de Música Poblados Marítimos (2010 – 2017), Escuela de Música Unió de San Marcel·lí (2006 – 2019), Escuela de Música “Maria Rafols”, Conservatorio de Música en Enseñanzas Profesionales “el Parque” en el Colegio Santa Ana (2009 – 2019), Escuela de Música y Conservatorio de Música en Enseñanzas Profesionales Unió Musical de Alaquás (2011 – 2019), Escuela de Música Unión Artística de Almácera (2016 – 2019).Escuela de Música Sociedad Musical Unión de Pescadores (2005 – 2019). Ha sido director de la Escuela de Música Unión Artística de Almácera (2016 – 2019).


Actualmente es director de Escuela de Música de la Sociedad Musical Unión de Pescadores desde el 2011 y dirige la banda de educandos de la Sociedad Musical Unión de Pescadores desde el 2016. Continuando como docente en las diferentes escuelas.
Actualmente estudia gestión y producción cultural en el conservatorio “ESMAR” de Eliana.

34095985_2233616873331976_4155099482687537152_n.jpg

Vicente Gutiérrez Solaz

Professor de Trompeta, Sensibilització Artística, Llenguatge Musical i Cor

Vicente Gutiérrez Solaz naix a València al 1994. Cursa els enssenyaments professionals de música en l’espezialitat de trompeta al Conservatori Professional de Música de la mateixa ciutat. 

 

A més, és graduat en Magisteri Musical per la Universitat de València. Actualment cursa l’últim curs del Títol  Superior en Musicologia al Conservatori Superior de Música “Joaquin Rodrigo” de València.

 

Com a docent treballa en diverses escoles de música com són la de Benifaraig, Banda de Música Campanar, L’Ènova i de Massarojos.

 

Per altre costat, ha participat en diversos encontres de la Banda Sinfònica Jove de la FSMCV i en l’Orquesta Filharmònica de la Universitat de València.

PHOTO-2022-01-03-09-38-23_edited.jpg

Tatiana Prades Castells

Professora de Cant Valencià d'Estil

Tatiana Prades Castells, cantaora de cant d’estil i música tradicional des de l’any 1992 fins l’actualitat.

El seu procés d’aprenentatge ha estat vinculat des de l’inici a l’entitat del Grup de Danses “El Poblet” de Godella i va contar com a mestre durant els seus primers anys a Josep Aparicio “Apa”, cantador de trajectòria reconeguda al País Valèncià.

Durant els anys posteriors, l’escola de cant de Godella va créixer molt i Tatiana va passar a ser mestra de cant, encarregant-se de la gent més joveneta que tenia més curiositat pel cant tradicional.

Tatiana va pertànyer al Grup de Danses “El poblet” de Godella fins l’any 2010, quan va passar a formar part de l’escola de cant de Picassent a càrrec del cantant Miquel Gil. Durant els tres anys que va estar a les classes de Miquel es va ensenyar més sobre la música d’arrel, no necessàriament valenciana i van treballar al voltant de la word music. Aquestos tres anys van estar d’una gran vàlua per Tatiana i les seues inquietuds que prenien forma amb el grup Arrop i Tallaetes sempre compaginant-ho amb classes de cant tradicional a Godella fins l’actualitat.

Tatiana ha participat en el registrament de diferents discos de música tradicional valenciana:

  • 20 anys del Grup de Danses “El Poblet”. Disc col·laboració de cançons de repertori valencià editat pel Grup de Danses “El Poblet”.

  • En Picassent senyores. Disc col·laboració de Miquel Gil editat per l’Ajuntament de Picassent.

  • Bressolant. Disc col·laboració de cançons de bressol editat per la GVA.

  • Resistir. Disc col·laboració d’albaes editat per l’IVAM.

  • Apa a Banda. Disc col·laboració de cançons d’Apa i la Banda de Música de Godella. Editat pel segell Godayla.

IMG_0561.JPG

Violeta Giménez Cebrián

Professora de Piano, Llenguatge Musical i Cor

Nascuda a València, des de primerenca edat, va mostrar un innat amor per la música, la qual cosa la va portar a emprendre un viatge apassionant en el món de la música clàssica. Als 6 anys, va començar a prendre lliçons de piano, i va començar a formar-se en el Conservatori Professional de Música de València, on va finalitzar els seus estudis professionals en l'especialitat de Piano amb professores com Aida Mara Álvarez Sanz i Desamparados Fernández Silvestre. Ha realitzat diverses masterclass per a especialitzar-se amb Carles Marín i Claudio Carbó.


A mesura que va créixer, la seua passió per la música la va portar a explorar altres instruments. Als 12 anys, va decidir estudiar guitarra clàssica i cant líric i modern. Actualment estudia l'especialitat de flauta travessera, coneixent així totes les particularitats de vent, veu, corda i corda percutida.
Després d'anys de dedicació i estudi, Violeta compagina el seu treball com a professora de piano, llenguatge musical i cor estudiant el grau de Treball Social a la Universitat de València. Destaca per diferents trobades com a solista en la Banda Simfònica Ciutat de València i per tocar en diferents esdeveniments i locals d'oci.

DSCF0331.jpg

Vicent Gimeno Crescencio

Professor de Batucada

Vicent Gimeno Crescencio, titulat superior en l’especialitat de percussió i màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria I Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes. 


Treballa des de fa catorze anys impartint classes de percussió, tabal, iniciació musical, solfeig, grups instrumentals, batucades, direcció de bandes i mestre de secundària en diferents escoles i bandes de música. 

5c265cbb-2388-4d9c-89be-471dfdc762e8.jpg

Jaume Castelló Moragón

Professor de Percussió, Conjunt Instrumental i Llenguatge Musical i Cor

Jaume Castelló Moragón, natural de València, és titulat professional de música a l'especialitat de percussió i és professor a l'Escola Municipal de Música de Morella, a l'Escola Municipal de Música de Loriguilla, a l'Escola de Música de la Unió Musical d'Albalat dels Sorells, a l'Escola de Música Pascual Martínez Llopis de Benifaió i l'Escola de Música de Benifaraig d'on també es Director.

És director de la Banda de Música de la Societat Musical de Benifaraig.

 

Actualment es estudiant dels graus d'interpretació i pedagogía a l'Escola Superior de Música (ESMAR).Ha estudiat direcció de banda simfònica , destacant els cursos realitzats a la prestigiosa universitat de música “Berklee, College of Music” al seu campus de València. Ha participat com a intèrpret amb diferents orquestres i bandes, destacant la participació en la temporada 2018 com a músic en la Jove Banda Simfónica de la federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i durant el 2018 i 2019 amb la Jove Banda Simfònica de Barcelona.

bottom of page